22 Kasım 2016 Salı

“YÖNETİCİ”, “EMANET EDEN” VE “VEKİLLER” KİMDİR?

15.“YÖNETİCİ”, “EMANET EDEN” VE “VEKİLLER” KİMDİR?


Yönetici bir rütbedir. O, kendi yapısını oluşturursa yöneticilik bonusu alabilir. Yönetici, deneyimine dayalı katılım ve MMM Toplumuyla ilgili bilgilere dayalı herhangi bir soruya cevap verebilir.Katılımcılar yöneticilerini seçebilirler. Yönetici katılımcının oturumuna erişemez. Katılımcı, işlemleri (talep oluşturma, ödeme emirleri uygulama vs) kendi yapamıyorsa Yöneticisinin yardımını isteyebilir. O zaman Yöneticisi tüm işlemleri uygulayacak. Oturumun yönetim hakkını diğer bir katılımcıya (vekile) veren kimse Emanet eden; Emanet etmiş olan katılımcı tarafından Oturumun yönetim hakkını alan kimse Vekil olacaktır. Aynı zamanda bir katılımcının yöneticisi, vekili ve davetçisiyseniz sadece davetçi bonusları alacaksınız. Yeni katılımcıyı davetli olarak kayıt ediyorsanız onun yöneticisi otomatik olarak sizin yöneticiniz olacak. Yöneticinizi 2 şekilde vekil yapabilirsiniz:
a) Yönetici, katılımcıyı kayıt ediyor ve kayıt ettiğinde bu katılımcıyı Emanet eden olarak belirtiyor;
b) Katılımcı Oturumunda Yöneticisini vekil olarak bildiriyor.
Katılımcı istediği zaman Yöneticisinin erişim hakkını kaldırabilir.
  1. “Sayfam” bölümüne giriniz.
  2. “Yönetici” sekmesini açınız.
  3. “Yöneticimi Vekil olarak atamak istiyorum” düğmesini tıklayın.
  4. “Kaydet” düğmesini tıklayın.
Emanet eden kendi oturumunu yönetmeye istediği zaman başlayabilir. Emanet eden, Vekilin statüsünü istediği zaman kaldırabilir.



Güvenlik için en önemli operasyonlar (Yardım almak için hesap bilgilerini değiştirmek, Talep oluşturulması, Para alma onaylaması) sadece Emanet etmiş olana gönderilen  SMS’le onay kodu üzerinden yapılabilir .
Ek olarak; Vekil “Yardım sağlama”  veya “Yardım alma” istekleri oluşturduğu zaman, Emanet eden  bunun  hakkında SMS bildirisi alacak. Örneğin, bir Alıcının hesap bilgileri ile SMS.
Vekil kendi Oturumundan Emanet edenin Oturumuna  geçebilir.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder