22 Kasım 2016 Salı

MMM’YE GÜVENLİ BIR ŞEKİLDE NASIL KATILABİLİRİM?

17. MMM’YE GÜVENLİ BIR ŞEKİLDE NASIL KATILABİLİRİM?

Dolandırıcıları ve sistemin gelişimini takip etmek için MMM’de KRO çalışıyor (katılımcıları ve onların dürüst olduğunu kontrol etmek için yöneticiler). Eğer KRO sizden şüphelenmeye başladıysa onların dosyaları isteme ve açıklama videosu yapma hakkı vardır.
Sebepsiz kimseye ceza verilmez ama inceleme yapılır. Suçunuz ispatlanırsa sistemden atılırsınız. Kararlar sert olabilir ama bunların hepsi Topluluğun yararı içindir. Unutmayın, MMM’deki tüm katılımcılar  bir bütündür. Bu yüzden KRO ayrı bireyler için değil sırf Topluluk içindir.
Şüpheli bir aktiviteden dolayı bloklandığınız durumda, Destek bölümüne yazmanız ve kimliğinizi doğrulayacak bir fotoğrafı veya scan edilmiş kimliğinizi ekte göstermeniz gerekmektedir. Katılımcının kuralları ihlal etmediği durumda üzülmesine gerek yoktur. Uygulanan bloke kaldırılacak ve konulan yasak hiçbir şekilde onun Mavro büyümesini etkilemeyecektir.



AKRABA KATILIMI

Bir de eğer davet ettiğiniz kişi (Davetli) sizin akrabanız olursa onun mevduatının miktarının sizinkiden daha az ya da eşit olması lazım. Örneğin, siz 10000 lira mevduat yaptınız. Sonra Topluluğumuza bir akrabanızı davet ettiniz. Akrabanız 10 000 liradan fazla yardım sağlayamaz. Eğer akrabanız daha büyük bir miktarda yardım sağlamak isterse, kayıt olduğu zaman sizin davet linkini kullanmamalı. Yani akrabanız sizinkinden daha büyük bir para miktarı yatırmak için sizin tarafınızdan davet edilmemeli.



ÇOKLU HESAP VE AYNI BITCOIN YA DA BANKA HESAP

Çoklu hesap (bir insanın birkaç kez kayıt olması) ve/veya bir Bitcoin cüzdanı ya da banka hesabını birkaç kişiyle kullanması sistemde imkansızdır. Her katılımcının sadece bir Oturum ve özel bir hesabı olabilir. MMM, insanların birbirlerine güvendiği ve yardım ettiği bir Topluluktur. “Bir kişi için sadece bir hesap” prensibini benimsemesinin nedeni de budur. Bu nedenle her katılımcı tek kendi Bitcoin cüzdanı veya banka hesabına sahiptir. MMM Sisteminde, Oturumunuza birçok banka hesabı eklemenize izin verilmiştir. Ancak, bu banka hesaplarının tek bir kişinin (kendiniz) ismine kayıtlı olması gerektiğine dikkat edin. Hesaplar aynı isme ve soyisme sahip olmak zorundadır. Demek oluyorki, eğer oturumunuza farklı kişilerin isimlerine kayıtlı hesaplar eklerseniz, sistem tarafından otomatikman dolandırıcı olarak tanımlanacaksanız ve hesabınız bloke edilecektir. Bu Bitcoin cüzdanı için de geçerlidir. Katılımcı bunlardan bir kaç taneye sahip olabilir. Belirtilmiş herhangi bir bankaya veya sahip olduğunuz Bitcoin cüzdanına gönderilmesi için yardım talebinde bulunma hakkınız vardır. Ayrıca, banka hesabınız veya Bitcoin cüzdanınızı başka insanlarla paylaşmanız yasaklanmıştır.



ÇOKLU HESAP OLUŞTURMANIN CEZASI

Çoklu hesap oluşturan katılımcılar bloke edilecektir. Bunun için katılımcıya sahip olduğu bütün hesaplarında ceza verilecek (Sağladığı yardımın miktarı eksi çektiği toplamı) her hesapta.



DAVETLI ŞEMA OLUŞTURMANIN CEZASI

Davetli şema, bir kişi veya gizli anlaşmaya varmış olan birkaç kişi tarafından çok oturum açılmasıdır. Bunun amacı davetçi bonusları kazanmaktır. Davetli şema oluşturulması yasaktır. Buna



AYNI BANKA HESABINI KULLANAN BIRÇOK KATILIMCI IÇIN CEZA

Farklı katılımcılar aynı Banka hesabı veya Bitcoin cüzdanı kullanıyorlarsa bu da çoklu hesap gibi görünür. Böyle katılımcılar bloke edilecek ve onlara ceza verilecek.



OTURUMLARIN BLOKE EDILMESININ DIĞER SEBEPLERI:

  1. Ödeme emrini uygulamaktan vazgeçilmesi;
  2. Vaktinde yardım sağlama yapılmaması;
  3. Alıcının para aldığını onaylamaması. Bu durumda şartlar aydınlığa kavuşturulana kadar moratoryum uygulamaya konulacaktır. Moratoryum, yardım almanın olanaksızlaşması demektir.
  4. Bir cihazdan (bilgisayardan, tabletten, akıllı telefondan vs) birkaç oturum açılması. Bu durumda, hesap sahiplerinin kendi kimliklerini doğrulayana veya dolandırıcılık planları ortaya çıkarılana kadar moratoryum uygulamaya konulacaktır.
  5. Aynı Bitcoin cüzdanından farklı katılımcılara para havalesi.
  6. Tek bir IP adresinden veya tek bir cihazdan, farklı hesaplardan kayıt ve oturum açma.
    Bu durumda, hesap sahiplerinin kendi kimliklerini doğrulayana veya dolandırıcılık planları ortaya çıkarılana kadar moratoryum uygulamaya konulacaktır
  7. Oturumda 2 ay boyunca aktivitenin olmaması.



BLOKE EDILMIŞ HESAPLAR HAKKINDA SIK SORULAN SORULARA CEVAPLAR:

Soru: Aynı iş yerinde ağdaki iki bilgisayardan iki Oturum açılmasına izin verilir mi? Farklı cihazlar aynı IP adresini kullanıyorlar.
Cevap: Evet olur.

Soru: Oturumu açmak ve oturumdaki işlemleri uygulamak için Akıllı telefonumu (4G) kullanabilir miyim?
Cevap: Evet, bu mümkün.  Resmi sitemizdeki MMM Mobil uygulamayı kullanmalısınız.

Soru: Ben sık sık iş gezilerine çıkıyorum, farklı IP’lerden Oturum açıyorum. Böyle bir durumda hesabım bloke edilir mi?
Cevap: Bu  durumda Bloke edilmez. Yurt dışına gitmeden önce KRO’ya (“Destek” düğmesi ile) bildirin.
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder