22 Kasım 2016 Salı

NE TÜR BONUSLAR KAZANABİLİRİM?

16. NE TÜR BONUSLAR KAZANABİLİRİM?


% 30'luk Mavro büyümesine ek olarak, katılımcılar aşağıdaki bonusları kazanabilirler:

KAYIT BONUSU

+20$, +50$ veya +100$.
Kayıt olduğunda her katılımcı 20$-100$ hediye olarak alabilir. Tabii ki bu hediye ilk mevduat yapan katılımcılara verilir.
  • 20$ — 50-499 $ katkı yaparsanız bonus 2 hafta boyunca dondurulmuş kalıyor.
  • 50$ — 500-2999 $ katkı yaparsanız. Bonus 1 ay boyunca dondurulmuş kalıyor.
  • 100$ — 3000 $ ve daha büyük katkı yaparsanız bonus 1 ay boyunca dondurulmuş kalıyor.
Bonus dondurulması: bu durumdayken para çekerseniz sadece bu kayıt bonusunu kaybedersiniz. Tabii ki mevduatınız ve yüzdesi ödenecektir.




DAVETÇİ BONUSU

Katılımcılar, sisteme her davet edilen bir katılımcı için Davetçi bonusu kazanır. Bu bonus her yeni katılımcının mevduatının % 10’u olarak hesaplanır ve bu bonus MAVRO 30% hesaplanıp eklenir. Bu bonus davet edilen (Davetli) katılımcının yardım etmesinden ve onun MAVRO’ları onaylamasından 2 hafta sonra çekilebilir. Yeni bir katılımcı ya davet linki ya da MMM Daveti (katılımcının kod sözü) kullanılarak davet edilir. Tarafınızdan davet edilen katılımcının her yeni mevduatından bonus alabilirsiniz fakat sadece “yeni” paralar için.
Örneğin, katılımcınız 10 000 liralık yardım sağladıysa, siz ise 1000 lira bonus alırsınız. Eğer katılımcınız sonra 15 000 lira çekip yine 20 000 liralık yardım sağladıysa bonusunuzun sadece gelir-gider farkı hesaplanır (10 000-15 000+20 000=15 000). 2 ci mevduat için sadece 1500 liralık (2000 değil) bonus hesaplanıp eklenir.




YÖNETİCİ BONUSU

+5%, 3%, 1% and 0,25%.
Bonuslar çok aşamalıdır ve aşamaların sayısı sınırsızdır. Yönetici bonusu Davetçi bonusu gibi sadece “yeni” paralar için hesaplanıp eklenir. MMM sisteminde birinin yöneticisi olabilirsiniz. Bir katılımcının yöneticisiyseniz bu katılımcının Oturumunu açıp katılımcının yapamadığı işlevleri siz yapabilirsiniz; yani katılımcıya sadece yardım edebilirsiniz. Katılımcılar yöneticilerini kendileri seçerler. Katılımcılar yöneticilerinin egemenliği altında olmazlar.
  • %5 — sizi yönetici olarak seçen katılımcılar için,
  • %3 — sizi yonetici olarak seçen katılımcıları da yönetici olarak seçen katılımcı için,
  • Ve sonra.
Örneğin: Ahmet sizi yöneticisi olarak bildirdi, Volkan ise Ahmeti ve Murat ise Volkanı. Demek ki siz %5 Ahmet için, %3 Volkan için ve %1 Murat için yönetici bonusu alabilirsiniz. Eğer Muratı da biri yönetici olarak bildirecekse siz onun için de %0,25 alabilirsiniz vs.  



Davetçi ve Yöneticilik bonusları aynı mevduat için hesaplanıp eklenmez. Demek ki, maksimum olarak % 10 (% 10 Davetçi ya da% 5 Yöneticilik) verebilir.
  • %10 Davetçi Davetlisi için alır
  • %10 Davetçi/Yönetici (aynı zamanda) Davetlisi için alır
  • %5 Yönetici yapısının 1 ci seviyesindeki katılımcılardan kazanır.



”MUTLULUK MEKTUBUNA” VİDEO EKLEME BONUSU

"Mutluluk Mektubunuz" video ile desteklenirse, o zaman katılımcı sağlanan yardım miktarının +%10’u, +%5’i veya +%1’i kadar bonus alacaktır.
Yardım aldıktan sonra bir "Mutluluk Mektubu" yollamanız gerekir. Eğer mektubunuza bir de video eklerseniz, bonus kazanacaksınız. Bonuslar, her bir "Mutluluk Mektubu" için verilir.
  • Süper kaliteli bir video için alınan yardımın %10’unu bonus olarak alacaksınız. Profesyonel bir çekim olmalı: kaliteli kayıt ve düzenleme olmalı. Ana karakterin siz olduğunuz ilginç bir hikayeyi kaydedin. Parayı nasıl harcayacağınızı (veya harcadığınızı), MMM ideolojisinin hayatınıza neler kattığını, Topluluğun nasıl hayatınızı değiştirdiğini bize anlatın, ve başkalarını da MMM'e katılmaya davet edin. Senaryo ilginç ve yaratıcı olmalı. Minimum çözünürlük 640x480 olmalı. Video uzunluğu en az 1 dakika 30 saniye olmalı.
  • Yüzünüzün göründüğü ve sesinizin net bir şekilde duyulduğu bir video çekerseniz, alınan yardımın %5’ini bonus olarak alırsınız. MMM'e katılımınız hakkında duygularınızdan bahsedin ve diğer insanları Topluluğa katılmaya davet edin!
  • Yüzünüzün görünmediği bir video çekerseniz, alınan yardımın %1’ini bonus olarak alırsınız. Oturumunuzu açıklayarak göstermeli ve yardım aldığınıza dair kanıt olarak banka hesabı bildiriminizi veya internet bankacılığından elektronik bildiriminizin bir fotoğrafını eklemelisiniz.
Bonus, MAVRO %30 olarak yatırılır ve bir ay dondurulmuş halde bekletilir. Eğer bu süre boyunca videonuzu silerseniz, bonusunuzu kaybedersiniz.
Yardım etme hakkındaki video hikayeniz için sağlanan yardımın %1'i veya %0.5'i kadar bonus alırsınız.
Ek olarak, yardım sağlama hakkında bir video çekerek, sağlanan yardımın %1 veya %0.5’i kadar bonus kazanabilirsiniz. Sağlanan yardımın büyüklüğü, Videoda yüzünüzün görünmesi ya da görünmemesine bağlıdır.
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder