22 Kasım 2016 Salı

ONAYLANMIŞ MAVROLARIN DEPOLAMA SÜRELERI SINIRLIDIR!

ONAYLANMIŞ MAVROLARIN DEPOLAMA SÜRELERI SINIRLIDIR!

19.11.2016 Tarih İtibariyle
Değerli katılımcılar!
Sistemin istikrarını güçlendirmek için Kişisel hesabınızdaki doğrulanmış Mavro depolama süresini sınırlayan yeni bir kural duyurulur. Bu duyuru yayınlandığı andan itibaren aktiftir.
Eğer onaylama esnasında, Mavronuzun 1 aydan (30 gün) daha uzun bir süre önce satın alınmış olduğu anlaşılırsa, onay halinde eklenen kâr ile beraber bu miktar otomatik olarak Mavro %0’a dönüşür. Bu, Mavroların ilerideki büyümesi, onaydan sonra durur anlamına gelir. Ama bu Mavroları bu süre içinde (onaylanana kadar) gelen kârla beraber hemen satıp çekebilirsiniz (herkesin böyle yapacağını düşünüyoruz :-)). Bundan sonra tekrar Mavro% 30 satın alabilirsiniz; buna her zaman izin verilir.  Fakat öncelikle mevcut olan Mavroları satınız!
Örneklerde anlatalım.
  1. 15 Ağustos’ta 1000 Mavro % 30 satın aldınız.
    İki ay sonra, 15 Ekim’de, onlar onaylandı. Satın alma tarihinden (15 Ağustos) itibaren bir aydan fazla süre geçtiği için bunlar, onaylanması ile birlikte hemen Mavro%0’a dönüştü. Ancak şimdi bunlar 1000 Mavro değil tabiki, ama iki ay içinde hesaplanıp eklenmiş kârla beraber 1690 Mavro olacak.
    Doğal olarak, Mavro%0 Kişisel kesabınızda tutmanın hiçbir anlamı yok; bu yüzden bunları hemen (yardım alma isteğinde bulunarak) satın ve paranızı (1690 tl) alın. Bu kadar! Döngü tamamlandı! Şimdi, isterseniz yine Mavro%30 satın alıp katılmaya devam edebilirsiniz. Buna hiçbir engel yok.
  2. 1 Ekim’de 1000 Mavro%30 satın aldınız.
    10 gün sonra, 10 Ekim’de, bunlar onaylandı. Yardım sağlama tarihinden (1 Ekim) itibaren henüz bir ay geçmediği için bunlar  Mavro%30 olarak  kalırlar, yani bu onaylanmış Mavroların büyümesi devam edecektir. (Ve bu Mavrolar onaylanmış olduğu için siz bunları istediğiniz anda satabilirsiniz)
    Fakat 31 Ekim tarihinde, satın alma tarihinden itibaren 1 ay geçtikten sonra bu Mavrolarınız hemen Mavro 0%’a dönüşecektir (o ana kadar 1300 Mavro olacaktır).
Bir ayrıntı daha. Bu yeni kural tanıtıldıktan sonra, bazı katılımcılar muhtemelen onay anını geciktirmek için her yolu deneyecekler —  Mavro onaylanmış olmayacağı için gelen ödeme emrini ödemeyebilirler! — O zaman eşleşmiş ödeme emrinin ödenmemesi halinde, mevcut bütün  mavrolarınızın % 10’u kadar ceza kesilir.
Diğer bir deyişle, onay için gelen ödeme emri ödenmediyse Mavrolarınız Mavro%0’a dönüşür artı %10’u ceza olarak ödersiniz ve hemen yeni bir ödeme emri gelir. Yine ödemezseniz bir daha %10 ceza ve başka bir ödeme emri, vs! Böylece miktar, nominal değerine kadar düşecektir. Nominale ulaştıktan sonra tabii ki cezalar duracaktır. (Ama yine de kimsenin bu duruma gelmemesini umuyoruz :-))
Anlayışınız için teşekkür ederiz,
MMM Yönetimi.
Birlikte, Biz Dünyayı Değiştiriyoruz!
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder